Syksyn tuntua

Syksy on saapunut viimein...
Se näkyy ihanasti kellastuneiden puiden väriloistona ja lehtien putoamisena. Pimeät syysillat houkuttelevat sytyttämään kynttilöitä ja käpertymään sohvan nurkkaan ja niinhän minäkin teen.

Viikonloppuna aloitin uuden projektin nimeltään villasukkien kutominen joka on minulta unohtunut jo tovi sitten. Löysin ihania syksyn värejä Novitan  7 veljestä sarjasta joista valitsin väreiksi fuksian ja luumun. Värivalikoimaa oli todella paljon, mutta onhan tässä koko talvi aikaa kutoa vaikka jokaisella eri värillä.


Sain muuten aivan ihanan kukkakimpun ystäviltä lauantaina jotka piipahtivat katsomassa mökkiämme.
Laitan kuvan iloksenne tähän:-)

Meillä oli melko vieraspainotteinen viikonloppu sillä myös sunnuntaina kahviteltiin ja kaikki toivat ihania tuparilahjoja, vaikka emme odottaneet mitään. Miksi viikonloput ovat niin lyhyitä, tarvisin niihin ainakin 24h lisää aikaa...

Pikkuhiljaa alamme kuitenkin jo kotiutua mökille eikä tavaratkaan ole kokoajan hakusessa. Kuten jo aiemmin kerroin niin odotan todella, että saamme kutsuttua lisää kavereita mökillemme, saunoa, tehdä hyvää ruokaa ja nauttia ajasta. Kalenteri on melko puukattu koko syksyn, mutta toivottavasti saamme sinne mahtumaan mahdollisimman monta illanistujaista.

Illalla koitan purkaa kameraa ja laittaa tännekin otoksia viikonlopulta.

Ihanaa alkanutta viikkoa ja syksyä <3

                                                               -Katja

Ei kommentteja