Sivut

tiistai 28. helmikuuta 2017

Laskiainen

...ilman mäenlaskua, mutta pullaa sentään leivottiin, onhan nyt laskiainen. 
Meillä on jo muutamia kertoja pullan leivonnassa käytetty cashewmaitoa ja se tekee pullasta kyllä mieletömän hyvän makoisen ja kuohkean. Näin pullan makuun pääsivät maidottomatkin.  Kannattaa testata!

Vesisateen myötä meillä on aloitettu yläkerran remontti joten pääsette seuraavien päivien aikana lukemaan remonttipäivityksiä. Illasta ei montaa tuntia remontille jää aikaa, mutta aikaiseksi olemme  kyllä saaneet jo paljon. 

Mukavaa laskiaistiistaita!


laskiaispulla maidottomana

cashewmaidosta leivottu pulla

maidoton pulla

7 kommenttia:

  1. Täytyykin kokeilla tuota maitoa kun pullaa taas leivon. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, oli meilläkin iloinen yllätys miten hyvin sopi pullaan ja tosiaan samalla reseptillä tulee paljon kuohkeampia pullia.

      Poista
  2. Nam, miten herkulliset kuvat!:) Itse tyydyin kiireessä kaupan puolivalmisteisiin (vaikka samalla tietenkin tunsin kauheaa syyllisyyttä kunnon äitien tapaan:P). Ihan hyviä niistäkin tuli.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä kaupankin pullat hyviä on. Itsekin usein käytän sillä niiden kanssa pääsee helpolla!

      Poista
  3. Cashew-maidosta en ole kuullut aikaisemmin, mutta varmaan tekeekin pullasta tosi herkullisen makuisen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se löytyy riisimsitojen ja muiden ei maitotuotteiden hyllystä. On hyvä maito!

      Poista
  4. No onpas mehukkaan näköisiä pullia!
    Mä olen käyttänyt -ton -ton leivonnassa riisi- ja kauramaitoa tai vissyä joskus :)
    Me paistettiin etukäteen laskiaislettuja :D

    VastaaPoista

Jätäthän viestin käynnistäsi, otan sen ilolla vastaan!