Sivut

sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Vähähiilarista ruokaa

Koska tammikuu on meillä keventämisen aikaa näkyi se myös eilisessä ruoanlaitossakin. Olemme olleet vähähiilarisella ja yritetty pitää parhaamme mukaan siitä kiinni sillä se on toiminut hyvin.

Kesäkurpisalaatikko tosin ei näytä ulkoisesti mitenkään dieettiruoalta, mutta ei siitä kyllä jää mättöolokaan.

Kesäkurpitsavuoka vähähiilarinen

Kesäkurpitsalastikkoon tulee tietenkin kesäkurpitsaa ja paljon, jauhelihaa, paseerattua tomaattia ja fetaa. Mausteiksi chiliä, pippuria ja suolaa. Päälle vielä juustoraastetta. Sitten vain uuniin.

Laatikosta tein myös täysin kasvisversion käyttäen kuivattuja härkäpapuja. Hyvää tuli siitäkin!





Nyt pyhitän sunnuntain vastahakoisesti siivoamiseen, mutta nyt on vain pakko se tehdä. Ei muuta kuin mukavaa sunnuntaita!



4 kommenttia:

  1. Näyttääpäs hyvältä! Olen joskus tehnyt kesäkurpitsalasagnea ja oli hyvää. Täällä on myös vuoden alusta asti otettu herkkupäivä käyttöön. Hyvin on sujunut vaikka töissä oli herkkuja käden ulottuvilla.
    Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herkut on täälläkin pannassa ja toistaiseksi Ok mennyt mutta kyllä viikonloput on vaikeita sen suhteen jos yrittää pysyä nolla linjalla. Mukavaa sunnuntaita!

      Poista
  2. Näyttää maistuvalta. Kivaa sunnuntai-iltaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli hyvää... herkullista! Kivaa iltaa myös teille❤

      Poista

Jätäthän viestin käynnistäsi, otan sen ilolla vastaan!