Sivut

lauantai 21. tammikuuta 2017

Pakottaisinko itseni siivouspäivään?

Tiedättekö sen tunteen kun näkee pölyä ja likaa joka puolella? 
Pitäisi siivota vaan kun ei yhtään huvita. 
Voisin helposti nostaa villasukkiin käärityt jalat pöydälle, nauttia uudesta sisustuslehdestä ja kupillisesta kahvia. Toisaalta tiedän miten mahtava fiilis on suursiivon jäljiltä kun tietää että nurkatkin on putsattu. Eipä auta hommiin on nyt ruvettava saavuttaakseni tuon hyvänolontunteen. Ajatus olisi että pesen ikkunat sisältä sillä mikään ei voita ihanaa valoa mikä ulkoa jo tulee.

Mökin olohuone siivouspäivänä

Kesämökki vesilahti

Jimi on vissiin sitä mieltä että ottaa ihan lunkisti sillä välin ja hautautui nojatuoliin nukkumaan. Lenkille sitten siivouksen jälkeen.
Ihanaa ja rentoa viikonloppua!


8 kommenttia:

 1. Minulla oli tänä aamuna vähän samanlainen fiilis että pakko olisi pakottaa itsensä siivoamaan mutta hih niin vaan voiton vei omat käsityöt ja leffan tuijotus <3 Mukavaa lauantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähellä oli täälläkin mutta onneksi nyt saan pian jo tuoda matot sisään ja sytyttää kynttilät. Mukavaa lauantai-iltaa!

   Poista
 2. Itse en ihan noin isoa siivousurakkaa tehnyt, normaalin viikkosiivouksen vaan ja kyllä oli todellakin ihana tunne, kun on siivouttu ja vielä illalla saunan jälkeen on mukava istuskella siistissä kodissa. Ihanaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhdas koti ja tässä tapauksessa puhdas mökki on ihana asia! Kivaa viikonloppua!

   Poista
 3. Meillä oli siivouspäivä jo torstaina (illalla) mutta tänään oli pakko pyyhkiä pölyjä kun aurinko paistoi ja paljasti kaiken mikä oli torstaina jäänyt tekemättä (tehty huonosti :)
  Ihana koiruli sulla siellä ♥

  VastaaPoista
 4. Täällä olisi tänään ollut tarve siivoukseen, eli itsensä pakottamiseen. Mutta, päätin lähteä pitkälle lenkille, nauttimaan ihanan keväisestä auringosta. Kerrankin kun oli aikaa. Siivous odottaa huomenna! :)

  VastaaPoista
 5. Eipä pitkä lenkkikään uonoa tekisi ja koirasta johtuen meillä saisi imuroida vaikka joka päivä joten nyt jo saisi urakan uusia. Lenkkikelit on kyllä kohdillaan!

  VastaaPoista
 6. Ei aina jaksa ja halua siivota. Sellaisina päivinä riittää, että laittaa pari kynttilää palamaan ja ostaa pöydälle kimpun kukkia ;)

  VastaaPoista

Jätäthän viestin käynnistäsi, otan sen ilolla vastaan!