Sivut

maanantai 3. lokakuuta 2016

Uunissa tuoksuu...

 ...karjalanpiirakka ja ensimmäistä kertaa vielä itsetehtynä. 
Täytteeksi laitoin riisipuuroa riisimaitoon tehtynä eli piirakoista tuli täysin maidottomia.
Karjalanpiirakat olikin hyvin yksinkertaisia tehdä joten varmasti tulee tehty uudelleen.

 Muistan miten lapsena tehtiin karjalanpiirakoita mummolassa, rypytystekniikan siis muistin minkä mummo oli joskus minulle opettanut, mutta muu tieto pitikin sitten etsiä googlesta. 
Pohjataikina oli hyvin yksinkertainen ja sitten vain puuro tulille.
Kylkiäisenä munavoita saman päivän munista!

Kyllä näillä pikkunälkä lähti.







3 kommenttia:

  1. Karjalanpiirakat ja perunapiirakat olivat pääruokani, kun isän äidin luokse mentiin kylään...vanhassa leivinuunissa paistettuja...namm..:)
    Itse olen karjalanpiirakoita kerran tehnyt...ihan vaan sähköuunissa ja hyviä oli nekin.

    VastaaPoista
  2. Onpa kyllä niin hyvän näköisiä karjalanpiirakoita! Nam. Hyvää yötä 😍💕

    VastaaPoista
  3. Parhaat piirakat tulisi kyllä kunnon leivinuunissa. Mutta teen kyllä uudelleen sähköuunissakin❤️
    Kauniita unia molemmille !

    VastaaPoista

Jätäthän viestin käynnistäsi, otan sen ilolla vastaan!