Sivut

tiistai 20. syyskuuta 2016

Leipä pellillä tuoksuu keittiössä

Testissä oli eilen luomu grahampeltileipä.
Leipä pellillä tehtynä olikin tosi helppoa ja nopeaa ja tämä olikin minulle ensimmäinen kerta kun en pyöritellyt erillisiä pyöreitä sämpylöitä.
Taikinan annoin nousta oikein kunnolla jonka jälkeen nopea pyöräytys pellille. 
Peltileipä grahamjauhoista oli yllätyksekseni todella täyttäviä ja vaikka maku- ja hajuhermot kutsuivat syömään lisää sämpylöitä ei olisi jaksanut.
Taikinan tein  veteen sillä meillä tytär on maidoton, mutta ohje olisi varmaan toiminut 
hyvin vaikka kauramaitoon tehtynä..

Suosittelen kokeilemaan!

6 dl vettä
Pussi kuivahiivaa
2 tl suolaa
Tyjaus siirappia
Luomugraham-jauhoja
Epämääräinen määrä siemeniä
1 dl Oliiviöljyä 

Pinnalle sormisuolaa ja paista  200 asteessa  15-20 minuuttia.








6 kommenttia:

  1. Herkullisen näköinen leipä. Kiitos ohjeesta, pitää kokeilla.

    VastaaPoista
  2. Kylläpä näyttää hyvältä!!! Ehdottomasti kokeiltava! :) Mukavaa keskiviikkoa <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos Ruut ja leppoisaa keskiviikkoa myös teille <3

    VastaaPoista
  4. Täytyykin kokeilla tätä variaatiota myös!

    VastaaPoista

Jätäthän viestin käynnistäsi, otan sen ilolla vastaan!