Sivut

lauantai 20. elokuuta 2016

Kanttarellien perässä, arkiruoka mielessä....


Iltalenkillä silmiin osui metsän reunassa keltainen kanttrarellimätäs. Ei muuta kuin taskut täyteen ja loput sienet kädessä nopeasti kotiin. Mies hieman naureskeli kun taskut oli ahdettu sieniä täyteen, mutta enhän niitä voinut sinnekään jättää. Kanttarellit päätyivät seuraavana päivänä herkulliseen risottoon.
 Valion reseptipankista löytyy todella hyviä ja helppoja ohjeita josta tämäkin ohje on. 

Sienirisoton ohjeen löydät siis täältä *KLIK*

Hyvää ja helppo vaikka arkiruoaksi!




4 kommenttia:

  1. Tein samalla reseptillä, oli hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valiolla on paljon hyviä reseptejä... Mutta tää oli tosi hyvää!

      Poista
  2. Täällä vielä arastellaan noita sieniä. Ei makua vaan sitä, että osaanko varmasti kerätä ne ei myrkylliset ja miten ihmeessä osaan niitä valmistaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkuun itsekin vielä varmistin sienikonkareilta että on varmasti syötäviä, nykyisin uskallan jo luottaa omaan tunnistukseen. Rohkeasti vain metsään!

      Poista

Jätäthän viestin käynnistäsi, otan sen ilolla vastaan!