Sivut

perjantai 29. heinäkuuta 2016

Toast Skagen

Rakastan katkarpuja...

 Mutta testaamatta on ollut itsetehtynä tuo kuuluisa Toast Skagen.
Tein sen perinteisesti paahtoleipään mutta pidän ehdottomasti siitä myös saaristolaisleivän kera.
Nopeaa pikkusuolaista kun vain muistaa sulattaa ajoissa katkaravut ja hyvin tämä sopisi suolaiseksi tarjottavaksi vieraillekin.

Majoneesin tilalla voisi hyvin käyttää myös ranskankermaa tai Creme Fraichea.
Mätiä en nyt leipiin laittanut sillä se unohtui kauppaan.

Ohje tosteihin:

Toast Skagen

200 g katkarapuja
(n. 40 g muikunmätiä)
2 rkl majoneesi
2 palaa paahtoleipää
voita paahtoleivän paistamiseen
tuoretta tilliä
sitruunaa

Herkullista!

Katkarapuleipä



Tänään suuntaamme ystävien kanssa Tampereen Viinikylän antimille ihanaan Frenckelin miljööseen. Tapahtuma on kuulunut kesäämme jo usean vuoden ajan. Ihanaa ruokaa, maistelu viinejä ja livemusiikkia. 
Tapahtuman järjestää Restaurant Frenckell & piha ja sijaitsee Freckelin sisäpihalla ihan tuossa keskustorin vieressä. Lisäksi keskustorilta löytyy Food Fest - tapahtuma jossa tarjolla on erilaisia katuruokia. Illasta ei siis puutu herkuttelua.

Herkullista perjantaita kaikille !
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin käynnistäsi, otan sen ilolla vastaan!