Sivut

lauantai 16. heinäkuuta 2016

Grillikausi on aina parhaimmillaan satoi tai paistoi

Grillikausi käsittää meillä huhtikuun ja syyskuun välistä aikaa. 
Meillä lähes poikkeuksetta ruoka valmistuu grillissä ja niin tapahtui eilenkin. Vettä satoi kaatamalla, mutta se ei haitannut kun oikein varustautuu.

Grillissä valmistui nyt jotain ihan uutta, mutta todella helppoa nimittäin käärittyjä makkaroita.
Sisään tulevat grillimakkarat viillotettiin ja paistettiin valmiiksi. Valmiin grillimakkaran kylkeen asetettiin suippopaprika jonka sisällä oli tuorejuuston ja juustoraasteen sekoitus. Suippopaprika kiinnitettiin pekonisiivuilla.  Sitten vain grilliin kypsymään.

Lisäksi testasimme uutta Pizzakiveä. Olen usein blogeissa törmännyt tähän pizzakiveen ja nyt se kotiutui meille. Pizzataikinan tein valmistaikinasta eli lisäsin vain vettä ja öljyä. Pohja aseteltiin kivelle ja täytteet päälle jonka jälkeen jäin kuvun alle paistumaan noin viideksi minuutiksi. Grillipizzasta tuli tosi hyvä ja rapea.

grilliruokagrillimmakkara

pizza grillissä

kääritty grillimakkara

Tänään onkin jo aivan erilaiset kelit joten suuntaan pikaisesti puutarhahommiin.
Nautitaan täysillä nyt auringosta ja lämmöstä!

Leppoisaa lauantaita!



2 kommenttia:

Jätäthän viestin käynnistäsi, otan sen ilolla vastaan!