Sivut

maanantai 13. kesäkuuta 2016

Grillimaisteri...

Meidän perheessä ollaan näin kesäsin grilliruokaa suurkuluttajia. Mikä parasta ruoka tulee käden käänteessä samalla kun puuhaillaan puutarhan kimpussa niin arkena kuin pyhinäkin.

Varsinkin kun on pian juhannus ja vieraita tulossa voisi menusta löytyä jotain uutta.
Nyt olisin kuitenkin vailla vinkkejä mitä uutta voisimme kokeilla.
Antakaapa hyviä vinkkejä grillailuun....






2 kommenttia:

  1. Meillä on sama juttu, että kesä menee pitkälti grillatulla ruualla ja etenkin broisku tulee jo korvistakin ulos. Uusia herkkuja pitäisi keksiä. Yksi meidän herkkumme on kuve ja nyt ostin juuri tiikerirapuja joita sulla näyttääkin olevan tuossa lautasella. Miten sulla on tapana maustaa ne vai maustatko ollenkaan? Nyyttejä on tarkoitus myös testata tänä kesänä. Jään kuulolle mitä ideoita saat ☺ Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Tiikerirapuja testasin juurikin ekaa kertaa ja maustaminen jäi vähälle, ovat varmasti hyviä mutta vaatii reippaammin maustetta. Lisäksi en oikein tiennyt pitääkö ne vielä kuoria joten napsein kuoretkin pois syödessä... Broitsua meillä ei ole kovinkaan paljon tehty kun saan sen aina kuivumaan, tykkäisin kyllä <3

    Jostain syystä sitä aina tekee kovin samoja ruokia grillissä...

    Mukavaa viikkoa sinullekin Anu!

    VastaaPoista

Jätäthän viestin käynnistäsi, otan sen ilolla vastaan!