Sivut

tiistai 15. joulukuuta 2015

Saaristolaisleipää

Joulu ei meillä tule ilman saaristolaisleipää joten mitäs muutakaan meillä olisi leivottu.
Koska meillä tällä hetkellä tehdään maidotonta ruokaa oli oiva valinta saaristolaisleivän pohjaksi appelsiinimehu, sillä olen ennenkin tehty ja toimii.

SAARISTOLAISLEIPÄ:

1 l appelsiinimehua
80 g hiivaa
1 tl suolaa
3 dl siirappia
3 dl ruisjauhoa
4 dl kaljamallata
3 dl vehnäleseitä
1,1 l vehnäjauhoja

150 asteisssa uunissa tunnin verran jonka jälkeen pintaan siirappi-vesi seos ja paistetaan vieä 45min.


saaristolaisleipä appelsiinimehulla



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätäthän viestin käynnistäsi, otan sen ilolla vastaan!