Murotesti

Asiasta murokippoon...

Toisilla tulee himo suklaaseen toisilla sipseihin, mulla se nyt tuli cheerioseihin. 
Taannoin kuuntelin keskustelua juotko murojen maidon? No, eipä tule juotua. Silti sitä niissä pitää olla ja reilusti. Myös cashewmaito maistui hyvältä näiden kanssa. Muroja meidän perheessä on kyllä syöty paljonkin kun lapset olivat pieniä, eli siis viime kerrasta on ehkä tovi vierähtänyt  aikaa...

Sain siis buzzadorin kautta testiin Cheerios kauramuroja. Hyvältähän ne maistui. 

Cheerios kaura sisältä runsaasti täysjyvää ja kuituja. Se on runsaskuituinen ja sisältää 93% täysjyväkauraa. 
Tuote on lisäksi saanut sydänmerkin joka tarkoittaa että tuote on terveydelle hyväksi. Merkin saa vain tuote jonka rasva on hyvä laatuista ja suolan määrää on vähennetty.

Yhden annoksen 30g energiamäärä on vain 499kJ, 118kcl. Joten tätä voi popsia rantakuntoon tavoittelevatkin.  Siitä puheenollen olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja täällä on treenattu juoksun alkeita ja vieläpä positiivisin mielin. Ajattelin että samalla otan pehmeän laskun kevyempään elämään ja korvaan esim keksit ja karkit näillä muroilla. 
Minullakin nimittäin kummittelee ajatus rantakuntoon tulemisesta, minkä vuoden siitä ei ole ollut sitten puhetta!

Maistuukos sinulle murot?

2 kommenttia

Aikku kirjoitti...

En saa nyt syödä kuin kauraa,olen gluteenittomalla.Näitä kai voisi syödäkin,ja on tuttuja muroja!

Kaisa kirjoitti...

Itse en syö muroja, mysliä kyllä. Mutta, näitä Cheerios -muroja lapset välillä syövät. Kuopuksen allergioiden vuoksi kävimme terapiassa (ruoka) ja hän suositteli juurikin näitä Cheerios -muroja, jos nyt jotain muroja syö. Näissä vähemmän sokeria, kuin monessa muussa.