LUIN SPA - ARVONNAN VOITTAJA!!!!!



Arvonta sai huiman kommenttimäärän 57 kpl. Kiitos kaikille osallistujille ja muistakaa että nyt ihan lähipäivinä aloitetaan uusi arvonta Mansikkapaikan tahtiin... Jei!
 
Arvonta on siis päättynyt ja Luin Span ihana lahjakortti lähtee....


pyyhkeet

....Hennalle kommentilla:
"Kahdella arvalla mukaan ja hiuspyyhettä kaipailisin :)"

Paljon Onnea!!!

Olen sinuun pikaisesti yhteydessä niin pääset shoppailemaan!  

Ja muutkin sitten vain rohkeasti shoppailemaan, nyt kun meillä on nuo pyyhkeet ja hiuspyyhkeet olleet käytössä voin kertoa etten enää muita ostakaan, ovat siis niiiiiiin ihania, muhkeita ja upeita, että suosittelen suuresti Luin Spa tuotteita. 

Ja iso kiitos Luin Spa:lle tästä upeasta aronnasta!

Mukavaa keskiviikkoa!

Päivä 1 Roomassa

Suuntasimme heti hotelliin kirjautumisen jälkeen kohti nähtävyyksiä. Emme halunneet hukata hetkeäkään kaupunkilomastamme. Kävely matkan päässä oli Termiini, Rooman päärautatieasema joskat kävimme ostamassa kolmen päivä Roomapassi jolla saimme käyttää julkisia kulkuvälineitä veloituksetta sekä pääsimme ilmaiseksi kahteen isoon nähtävyyteen. Tämä passi todellakin kannattaa hankkia jos haluaa kiertää Roomaa.


Colosseum koko komeudessaan




Konstantinuksen riemukaari

Colosseum eli antiikin rooman aikainen amfiteatteri on varmasti yksi "must see" - nähtävyyksistä Roomassa. Alkujaan Colosseumiin vei 80 sisäänkäyntiä. Sisään mahtui kuulemma yli 50.000 katsojaa jotka kokoontuivat katsomaan gladiaator- ja eläintaisteluita. Tuolloin tuo määrä sisäänkäyntejä ei aiheuttanut jonoja, toista se on nyt sillä muutama muukin oli lähtenyt katsomaan antiikkisia nähtävyyksiä. Colosseumin vieressä oli Konstantinuksen kolmeaukkoinen riemukaari, se onkin suurin säilyneisgtä riuemukaarista.







Colosseumilta suuntasimme kohti Forum Romanumia jossa aukesi upeat rauniot jotka aikaan ovat olleet Rooman keskus ja toripaikka. Toinen toistaan upeammat rauniot saivat pysähtymään ja kokemaan henkäyksen historiaa, oli hyvin helppo kuvitella mennyttä aikaa ja ihmisvilinää tuolla torilla.





Forumin jälkeen heti siinä kyljessä oli Piazza Venezia ja hulppea Vittorio Emmanuelle II :n muistomerkki. Näillä nurkilla olisi viihtynyt vaikka kuinka ja kauan, vaan arvatkaas minne sitten suunnattiin... Gelateriaan!!!

.

Terveisiä Roomasta

Perjantaipäivä aloitettiin heti aamusta jalan pikku kierroksella. Päivän aikana askeleita näytti tulleen 22 360 ja kilometrejä kävelystä kertyi 15,6. Varpaat vähän kyllä huutaa nyt hoosiannaa mutta ei muuta kuin baanalle. 
Ostimme roma passin jolla julkisia kulkuvälineitä saa käyttää rajatta ja kahteen nähtävyyteen pääsee ilmaiseksi. Tässä vähän esimakua... Kotimaasta käsin saattekin sitten melkoisen Rooma pläjäyksen meidän reissusta!











Erilainen pääsiäinen...


Terveiset täältä pilvenreunalta. Matkaa alaspäin on 10 973m joten korkealla ollaan ja suurinpiirtein Wienin päällä. Onnekseni Norwegianin koneissa on netti joten tällä on hyvää aikaa päivittää blogia. Blogi on seuraavan neljän päivän ajan matkablogi sillä meillä on suuntana Italia ja siellä Rooma. 
Innolla odotan jo perille pääsyä, niitä ihania nähtävyyksiä ja hyvää ruokaa. 

Mukana koneeseen otin matkaopaskirjoja, kännykkään on ladattu kätevä Here-kartasto ja sinne jo jonkinlainen kulkusuunnitelma.

Onko hyviä vinkkejä missä kannattaa piipahtaa?

Mukavaa pääsiäistä!








Mansikkapaikka ❤️

Arvatkaa mitä...


Meillä oli ilo päästä mukaan Ilona Pietiläisen uuteen kirjaprojektiin Mansikkapaikka. Ja siinä se nyt on, ihana, kauniisiin kansiin koottu mökkikirja jonka kansien väliin on kerätty erilaisia mökkipaikkoja, tarinoita ja kauniita kuvia.
 

Itse olen jo useamman Ilonan kirjan omistaja joten tästä tulee varmasti ihana lisä meidän hyllyyn. Ihan vain kirjaa selaillessa tulee jo kaipuu omalle mökille.
Tämä kirja on  siis tehty kesäpaikasta haaveilevalle tai jo sellaisen omistavalle. Kirjasta pongasin heti jo pari uutta ideaa mitä haluan mökillä testata. 


Sain muuten Mansikkapaikka - kirjan myös arvottavaksi joten heti pääsiäisen jälkeen kilahtaa käyntiin uusi arvonta ja joku onnellinen saa mestariteoksen itselleen. Malttakaa siis pääsiäiseen ja pysykää kuulolla!

Montakos Ilonan kirjaa sinun hyllyssä koreilee?

Mukavaa tiistaita!

Pääsiäisenä...

Tervehdys mökiltä! 

Pitkästä aikaa täällä nauttimassa vaikka huomenna onkin työpäivä on mökillä olo kuin lomalla olisi. 

Innolla odotan jo pääsiäisen reissua Italiaan joten meillä vietetään pääsiäistä nyt. Vähän narsisseja mukaan mökille jotka laitan terassille tuomaan väriä ja löysin muuten ihanan hyasinttiasetelmankin. 


Väkisin ajatukset harhailevat jo kesässä ja sisällä salaisissa ajatuksissa odotan jo kesäkauden avausta mökillä. Kesäksi on niin paljon suunnitelmia etten malta odottaa.  Tiedossa ainakin mökin maalausta, mökkikasvimaan perustaminen, kotonakin kasvihuoneen rakentaminen, ylioppilasjuhlat, kesäloma ja grillijuhlat. Ihana kesä!

Mukavaa viikonloppua!


SPA fiilistelyä ja A R V O N T A!

Postissa odotti kovinkin mieluisa paketti joka oli täynnä ihana Luin Spa pyyhkeitä. Ihastelin jo messuilla Luin Spa tuotteita ja nyt sain upean mahdollisuuden tehdä heidän kanssaan yhteityötä.

Pyyhkeet ovat varmasti muhkeimmat mihin olen koskaan törmännyt. Ihanan pehmeä pyyhe on valmistettu 100% puuvillasta ja se on  tehty erityisen pitkästä kuidusta joka on käsitelty  Low twist - tekniikalla. Tällä tekniikalla puuvillasta saadaan erityisen pehmeä ja imukykyinen. Pyyhe on kuitenkin ihana kevyt ja mielyttävä päällä. Pyyhkeet todellakin tuovat tavalliseen kylpyhuoneeseen Spa fiiliksen.


Haluankin nyt jakaa tämän Spa fiiliksen jonkun teistä onnekkaista kanssa sillä nyt laitetaan arvonta pystyy jossa palkintona on 50€:n lahjakortti Luin Spa:n ihanaan verkkokauppaan.

Kommentoi mitä ihanaa löysit Luin Spa verkkokaupasta ja saat yhden arvan.
Klikkaa itsesi minun (@kauskali) ja Luin Span (@luinspa) seuraajaksi  instagramissa ja saat kaksi arpaa.

Ja kilpailua saa tietenkin jakaa mielinmäärin vaikka omassa blogissa tai Facebookissa.
Arvonta päättyy 28.3. klo 21.00

Ja mikäli et malta odottaa arvonnan päättymistä voit shoppailla kaupassa nyt heti. Ja kun annat oston yhteydessä koodin willalemmelle ja saat jokaisesta tuotteesta sen hinnasta riippumatta 5€:n alennuksen.

Onnea arvontaan!


arvonta



blogiarvonta




Kesä mielessä jo...

Pääsiäinen kolkuttaa jo ovelle eikä meillä vielä kasva rairuoho vaan meillä kasvaa kesän taimet. Tomaattia, chiliä, paprikaa on nyt kylvetty ja idätetty kylppärin lattialämmityksen voimin. Kovaa vauhtia tuntuisi nousevan ja mielessä kytee yhä enemmän vielä paperilla oleva kasvihuone. Ei tässä vielä kiire tule, eihän?! Heti kun vain keli sallii niin tilaan kaivurin pihaan kaivamaan kasvihuoneen pohjat ja rakentaminen alkakoon. Taimia olen esikasvattanut kookosmultapellettien avulla josta sitten siirtyvät isompaan purkkiin kasvamaan idettyään.

Tämä kasvattelu siis on minulle aivan uusi juttu, aiemmin olen aina ostanut kuistille muutaman chilin ja amppelitomaatin, mutta nyt katsotaan saanko itse jotain kasvamaan. 

Mitäs te muut kasvatatte? Olisiko hyviä ideoita mitä vielä laitan kasvamaan?  Jotain helppoa ja hyvää...






Viimeinen matka...

Niin kai se menee että toisinaan on hääbuumi mutta meillä on nyt menossa hautajaiskausi. 

Tänään saatettiin 90-vuotias kummitätini viimeiselle matkalle.  Päivä oli kyllä mitä kaunein ja kevätaurinko lämmitteli meitä! 
Oli kiva nähdä myös muita tuttuja pitkästä vaikka emme sukua olleetkaan, niin kyllähän sieltä tutut tunnustettiin. 

Muistan että kummitäti opetti aikoinaan kutomaan sukkaa ja sen ikuisen murheenkryynin eli kantapään teon. Monen monta mukavaa muistoa mökkireissuista ja hänen kanssa pelattiin aina paskahousua ja maijaa.  Hän oli myös se jonka kanssa kannustettiin Matti Nykänen voittoon. Voi niitä aikoja. 
Hänestä jäi ihanat ja lämpimät muistot ja jopa omat lapseni muistavat hänet hyvin!




Huomenna onkin sitten erilainen ja kiva päivä onkin kun saan stailata ja valokuvata erään rippityttösen. Hieman erilainen työpäivä siis tiedossa! 

Nyt nostan ketarat sohvalle ja vähän hengähdän välillä.

Mukavaa perjantaita!

Boston

Leipä oli meillä testissä. En todellakaan koskaan ole edes Bostonpullaa leiponut joten aivan uusi tuttavuus. Sisään laitoin sulatejuustoa, kinkkua, basilikaa, ruohosipulia ja aurinkokuivattua tomaattia. Päälle vielä reilusti juustoraastetta. Sopisi hyvin myös vieraille tarjottavaksi❤️ oli sen verran maukasta!

Tiedättekös huomenna on taas perjantai....Ihanaa! 






Ruusuja ruusuja...

Ihana ruusujen täyteinen päivä, naisten päivä!

Näitähän tällaisia päiviä sopisi vaikka useamminkin olla❤️. Tänään on varmasti kaupat pullistelleet ruusuja hakevista miehistä. Meilläkin odotti työpäivän jälkeen ihana kimppu valkoisia ja punaisia ruusuja keittiössä mieheltä ja tyttäreltä. Ruusut on vaan niin ihania!

Ihanaa Naisten päivää siis kaikille! 


Vietnamilainen tuulahdus terassilla

Talven "viimeisiä" päiviä vietetään (vai vietettänkö?) mökillä.  Suunnitelmissa pientä muutosta sillä meillä flunssaillaan jälleen. Töissä ollaan kuitenkin oltu molemmat, niin paljoa ei ole päälle iskenyt mutta selkeästi vaikuttaa omaan jaksamiseen. No, nautimme kyllä tästä viikonlopusta silti!

Ulkoistin lauantailounaan terassille jossa nautimme ihanaa, höyryvän kuumaa Vietnamilaista Pho-keittoa. Jos arkiruoka voi olla nopeaa ja helppoa, tästä tulee meille uusi arkiruoka. Lihojen ruskistus, kasvisten keitto ja nuudelien haudutus ja kaikkiaan aikaa meni 20 min. Helppoa, ennenkaikkea nopeaa ja mikä parasta hyvää! Tästä pääset ohjeeseen *KLIK*
Oikeaoppisesti vietnamissa keittoa keitetään kuitenkin  tuntitolkulla, joten tämä ohje oli siis nopea suomalainen trendiversio keitosta. Mukaan paljon chiliä ja valkosipulia jos saataisiin tämä flunssa taittumaan. Oletko muuten maistanut muita vietnamilaisia ruokia?

Mukavaa lauantaita <3

vietnamilainen

mökkielämä



vesilahti