Sillä siisti!

Tiedättekö tunteen, kun näkee kaupassa kukkia ja tulee valtava tarve siivota kotona ja saa laittaa kukat maljakkoon. Tuli takkaan ja käpertyä teemukin kanssa sohvalle. 
Paras viikon aloitus siis aikoihin!
Olen päättänyt kuitenkin lopettaa ikuisen siivous-stressin. Siivotaan kun siltä tuntuu! 
Toki koirataloutena se on melkolailla jokapäivänen juttu meillä, mutta olen yrittänyt opetella tavan, että siivon vähän ja koko ajan ettei kaaos yllätä, vaikka taitaa se silti välillä kuitenkin yllättää!
 





Mukavaa viikkoa!

-Katja

Happy lights, valoa pimeyteen

 Viikonloppuna vietettiin ystäväpariskunnan kanssa lomaa Aulangon kylpylässä.
Keilattiin, uitiin, shoppailtiin Hämeenlinnan uudessa ostoskeskuksessa, syötiin hyvin ja nukuttiin pitkään. Lomaa parhaimillaan!
Ja jotta viikonloput pysyisi täysinä tulee tulevana viikonloppuna mökille pari pariskuntaa istumaan iltaa ja saunomaan.

 Kuten moni muukin, olen minäkin hurahtanut Happy lightseihin.  Palloja on jos jonkin värisinä, mutta itse tykkäsin tuosta valkoisen ja harmaan sekoituksesta. Kotona ne nyt sitten roikkuvat vapaastiverhojen jatkeena, töihin ostamat laitoin vanhan talon ikkunalaudalle kiemurtelemaan.
Tässä setissä on 35 palloa, jotka pienellä askartelulla asennettiin valojohtoon.
Kesäksi ajattelin laittaa näitä myös terassille, niin mökillä kuin kotonakin, ehkä jopa voisin ostaa jotain muitakin värejä? No, se jää nähtäväksi.


Hyvää loppuviikkoa!

-Katja

Yhtä juhlaa


Tänään meillä on vietetty syntymäpäiväjuhlia oikein urakalla. Ensin juhlittiin sukulaisten kesken ja iltaa jatkettiin kaveribileillä. 18 vuotta, täysi-ikäisyys, ajokortti..... Paljon uusia elämää muuttavia asioita. 

Juhliin on ihana leipoa aina jotain uutta. Tällä kertaa se oli voipaperiin käärityt kinkkunyytit.
Helppoa ja hyvää!

 


 Meillä on tiedossa vappuna sitten seuraavat juhlat, nimittäin omat 40:set. Niiden suunnittelu ja valmistelu alkaa olemaan melko hyvällä mallilla. Vieraslista on laadittu, paikka ja bändikin varattu, kutsut ovat myös työn alla. 
Mietityttää kuitenkin, että kun silloin kuitenkin on vappu niin mikä juhlien pukukoodi? 
Toisaalta olisi ihana pitää oikeat naamiaiset, tai sitten ihan vain juhlava pukeutuminen olisi mukava... en tiedä, mutta päättää pitää ennen kutsujen postitusta....

Näihin tunnelmiin!

-Katja


Talvipäivä

Nämä talvipäivät pakkasineen on varmasti kauneinta mitä tiedän, lenkki koiran kanssa läheisellä pellolla ihanassa auringon paisteessa saa kyllä mielen virkistymään.



 Tassut meinasi kyllä molemmilla jäätyä, mutta mitä sitten, keli oli kuin morsian!



Tänään meillä muuten juhlitaan tyttären 18 vuotis syntymäpäivää. Mitä? siis vastahan hän syntyi! Niin se aika kuluu, vuodet vierii vaan minähän en vanhene, enhän?!
Viikonlopuksi on kutsuttu sukua kahvittelemaan ja illalla sitten omat kaveribileet.
Jännityksellä odotan tulevaa.


-Katja

Ihan vähän

...blingblingiä kylpyhuoneeseen ja vessaan, nyt kun joulu on saatu siivottua kotoa pois.


Bongasin netistä verkkokaupan Sunrice cosmetics, josta löytyy Vivian Gray - tuotteita. Aivan ensin ihastuin tuotteiden ulkonäköön, mutta myös sisältöä löytyy erilaisin ihanin tuoksuin, käsi- ja suihkusaippuaa, sekä vartalovoiteita. 
Suosikkia en osaa päättää sillä tuoksuja ja pulloja on jokalähtöön.
Pienillä jutuilla saa kyllä helposti uutta ilmettä kylpyhuoneeseen ja vessaan. Käyppä katsomassa verkkokaupassa mikä bling bling sinun kotiisi sopisi.
Tuli samalla myös testattua käsi- ja kynsihoitohanskat. Hanskat on pakattu yhdenparin pussiin. Hanskat sisältäväät mm. persikkaserumia, joka korjaa ja kosteuttaa ihoa. Hansikkaat käteen ja 15-20 min vaikutusaika, jonka jälkeen kädet todella tuntuivat pehmeiltä ja kosteutetuilta. 
Sopii hyvin näille paukkupakkasille, kun kädet kuivuvat ihan silmissä.

Mukavaa loppiaista!



-Katja 






2015☆

Uusi vuosi on kääntänyt ensimmäisen lehtensä.
Viime vuoteen mahtui paljon iloa, vähän suruakin, muutoksia,  uusia ystäviä,  rakkautta!
Tästä vuodesta aiomme tehdä vielä mahtavamman.
Ihanaa ja rakkauden täyteistä alkanutta vuotta 2015 teille kaikille!


-Katja